Dag 18 – tarmhögar på botten

Samma väder idag. Vi hann sola och bada lite på förmiddagen sen drog det ihop sig. mörka tunga regnmoln gled in från alla håll. Runt ett tiden öppnade himlen sig och regnet vräkte sen ner. Fortsatte att regna till kvällen då vi smög ner till stan och tog varsin drink. Det var ”happy hour” så om man köpte två drinkar fick man en gratis.

 

Mat inhandlade vi idag på Mc Donalds så nu kan jag med gott samvete säga att det smakar exakt som hemma. Märkligt. För oss europeer är det nog billigt men man såg knappt inga thailändare där. Eller också tycker de inte att det är gott helt enkelt 🙂

Det blir lite långsamt faktiskt när man inte kan sola och bada eller göra utflykter eller promenader. Men men…
jag är glad att vi fick med datorn så man kan surfa lite, kolla mailen, se film och förstås greja lite med hemsidor. Det är jobbigare för Kim. Tur vi har vanliga böcker och ljudböcker med också.

När vi snorklade  igår, havet var ju alldeles stilla då, så fick vi se konstiga högar av något på botten. Ganska utspritt och började på ungefär 1,5 m djup, såg ut som en ringlande hög av tarmar. Trodde först att det kanske var fiskrens som drivit in. De fiskar ju trots allt haj här men det var för många högar för att va nåt sånt. Förstod att det var det jag trampade på häromdagen. Kändes som mjukt slemmigt snöre ungefär. Äckligt ju. Fast det hände inget, blev inte biten eller stucken eller bränd eller fick utslag.  Nu törs jag inte sätta ner fötterna längre utom där det är grunt.  Undrar vad det kan vara. Försökte googla men hittade inget liknande. Fanns i liknande ”tarmform” men var då inte ihopringlade i högar. Var någon slags havsmask. Den jag läste om var totalt harmlös och levde på det den kunde suga upp ur sanden och vattnet runt omkring. Kanske var det nåt sånt. hmm

Vår snorklingsutflykt blev framflyttad till söndag. Då hoppas vi alla regnväder har dragit förbi 🙂

Trots regnvädret lyckades jag bränna upp ryggen igår. Helt otroligt. Solen är verkligen stark.

1 kommentar

  1. kicki

    Hej på Er !
    Usch vad otäckt med tarmar eller vad det nu är för något. Har aldrig under alla de gånger vi varit där sett något liknande. Skulle inte vilja sätta ”tassarna” på något dylikt. Vad synd att det regnar så. Här hemma har det varit jätte skönt idag, trots att det blåst ganska så häftigt. Ni ska se vad fint det blivit i vårt nya fikarum på jobbet. Helt enkelt gör suveränt. Ni måste komma förbi när ni kommer hem och titta. Imorgon ska jag slå grabbarna på jobbet på bowling (hoppas jag ). Lite mat hemma hos oss och personal möte och bowling på kvällen , det ska bli kul. I morgon är det våffeldagen så det ska gräddas våfflor också. Ni får köpa er några roliga spel där och spela så att ni får tiden att gå. Det blir ju som sagt lite tråkigt när man inte kan göra vad man vill för vädrets skull. Jag och Olof är roade av olika spel , det finns ju ofta ett par kloss spel som vi är helt torsk på. Det går ut på att dra bort bitar så att den andra inte kan plocka och komma högre. Jag har verkligen känt våren i kroppen idag så nu får det inte komma några bakslag eller hur. Olof hälsar så gott till er. Ha det så skönt och sköt om er. Bamse Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑