Ännu en dag…

har gått  här mitt ute i ingenstans där vi bor. Vi börjar faktiskt längta tillbaka till civilisationen nu, saknar caféer och restauranger och affärer.

Här är underbart vackert, vi hittade även sandbotten bland stenar o rev där vi kunde bada. Varje dag är vi nästan själva på stranden. Ingen trängsel här inte. Jätteskönt att kunna ligga i skuggan med grenarna som solskydd ovanför.

Synd bara att maten var sådär. Det är inte mycket att välja på och nu börjar det kännas lite långtråkigt. Vi ska dra oss tillbaka till White Sand Beach så snart vi kan. Till dess bygger vi på solbrännan. Ska vi vara ute och snorkla en hel dag krävs väldigt bra grund. I alla fall för mig. Kommer att se ut som ett köttsår sen annars.

 

I dag på stranden fick vi se en jättesöt liten valp. Valpen hade fullt sjå att hinna med husse och samtidigt undvika vågorna när de skvalpade in. Gillade inte att bli blöt. Åh så gullig, vill ta med hem 🙂

I natt väcktes vi båda av en duns, en ganska stor gecko hade ramlat ner från taket, rakt ner i Kims säng. Snacka om att bli lite överraskad. Tur han landade i sängen i alla fall så det inte var i betonggolvet. Då hade det varit en gecko mindre. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ta med en gecko hem också, och låta den springa runt o jaga mygg o knott.

Ja det var inte mycket att berätta men så är det när man bara ligger i solen hela dagarna. Gött är det i alla fall. Att få ladda batterierna helt enkelt.

3 nätter till här. Om vi inte kan boka om, vi får se. Lite vemodigt att åka härifrån. Det är så avkopplande här men det är helt enkelt lite för lugnt. Till och med för oss.

 

 

4 kommentarer

 1. Marie

  Vilken söt liten gris 😀 ser nästan lite varglik ut :3

 2. Lotta

  Ja de gör valpar lite som de vill här så till slut liknar de alla dingon lite 🙂

 3. Sylvia Eriksson

  Igen. Kim
  Joakim slutar som kassör, har fått nytt jobb igen, och tror inte han kommer att hinna med. Jag har pratat med Ulla Lindgren, och hon ställer upp på ett år, så får vi försöka hitta någon annan under året. Hon blir bra, då hon redan är inne i detta med Leader. Ville bara att du skulle få veta
  Morsan

 4. Lotta

  Detta meddelande kommenterades med en djup suck från Kim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑