Fajiiiitas :D

Stora vågor i dag med vilket är bra för oss två tjockisar. Vi gör väl av med nån kalori när vi kämpar mot vågorna. Underströmmarna drar o sliter i en. Man får verkligen gräva ner fötterna ordentligt i sanden och ta spjärn för att inte dras med. Kim brukar envisas med att gå ut tills vattnet når honom till bröstet vilket resulterar i att jag knappt bottnar och åker omkring som en vante, eller mera som en badboll kanske, det gäller att hålla i bikinin, så den inte åker av.

Idag har varit en lite sömnig dag, vi har bara softat och ätit helt enkelt. Tiden flyger iväg. I den här takten är det ju snart dags att åka hem. VILL INTE, älskar havet, det underbara varma havet.

Idag blev det Fajiiiitas 😀

Exif_JPEG_PICTURE

 

Kycklingen och grönsakerna kommer ut rykande heta, till det får man mjuka varma majsbröd, salsa, ost mm.

Exif_JPEG_PICTURE

 

Ett litet tillägg: För den som funderar på att resa till Thailand och är orolig för det här med magen, var inte det. Kim o jag har nog ätit av allt och från både fina restauranger till minsta lilla bärbara köket på stranden. Och än har vi inte blivit sjuk av någon mat. Möjligen lite fisig men det blir man av maten hemma också om man trycker in kopiösa mängder av sånt som sätter fart på magen.

4 kommentarer

 1. Torbjörn

  Ni har det härligt,önskar jag var där fast jag är mätt 🙂

 2. Annika

  Gud va gott ni äter hela tiden, man blir ju hungrig

 3. sylvia eriksson

  Matvrak, var får ni plats med allt? Stackars er när ni kommer hem och ska äta vanlig mat. Kålsoppa, rotmos med fläsklägg, bruna bönor, raggmunk…
  Sylvia

  • Lotta

   Vi lagrar det runt midjan så länge 😛
   Haha, jag kan tänka mig att Kim faktiskt kommer ha abstinens efter husmanskost när han kommer hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑