Frukost, kan man ha det bättre :)

Frukoststund, sitter ute, det är redan varmt, men behagligt varm, fläktar alldeles lagom, havet brusar, sorlet från människor, lite klirr av bestick o tallrikar. En lugn o fin start på dagen. Personalen vet vad vi vill ha och kommer med en stor kopp kaffe medan vi väntar på den färska frukten och frukostbullen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det vi gillar med vårat boende är enkelheten med allt, frukost ingår, solstol ingår, badlakan ingår, även handduk till dusch. Man får renbäddat och städat varje dag. Jämför man bara priser rätt av så är det inte den billigaste ”byn” men tar man hänsyn till allt som ingår så är det verkligen prisvärt, och så närheten till havet, att se havet det första man gör på morgonen, att kunna sitta på verandan med en kall öl och titta o lyssna på havet.

Vi har ju flackat runt lite, bott på olika öar och olika standard och det är det här stället vi gillar bäst. Kanske skulle andra tycka att det är vansinnigt att åka till samma ställe igen men varför inte när vi vet att vi trivs här. Här finns allt som vi är ute efter och det är lugnt och skönt. Vill man ha lite liv så är det bara att gå några hundra meter så finns allt och lite till på själva huvudgatan.

Näst bästa platsen vi varit på är nog Trillingöarna, boendet var ok, maten var en katastrof men naturen helt fantastisk, och vattnet alldels kristallklart, här ligger hela havet på så sand rörs upp hela tiden, inte direkt snorkelvatten, men underbart när man ska bada och vill vi snorkla är det bara att hoppa på en tur så blir man skjutsad runt till olika platser som man kan undersöka.

Vi har ofta pratat om att det kanske vore dags att besöka ett annat land och i år kollade jag verkligen upp alternativ, det slutade i Thailand i alla fall. Värmen i luft o vatten, enkelheten och så är det förstås billigt att leva även om själva resan kostar en del. Människorna är otroligt vänliga o hjälpsamma. Det är inte för inte man säger ”Det leende Thailand”.

4 kommentarer

 1. Katarina Larusson

  Lät helt underbart tycker jag, men nu är det inte långt kvar tills jag och Stig lyfter i från kalla Sverige till Thailand.. =)

  • Lotta

   Nu på torsdag, gott för er, hur gick det resväskan, fick du ihop den?

 2. Torbjörn

  Allt verkar vara perfekt där ni är så njut av livet,jag är inte avundsjuk(bara lite eller ? ) 🙂

  • Lotta

   Inga fel alls 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑