Dag 3

I dag har havet varit lite oroligt, det blåser ute så det skummar om vågorna. Härligt att bada i det också, man får kämpa lite med att komma upp igen bara. Det kan se kallt ut på bilderna men det är lika varmt i havet i alla fall. Ca 29 C. I luften är det lite svalare idag. Långkalsonger på, bara 27 grader. 🙂

Chaweng Beach där vi är nu är en 5 km lång vit sandstrand som avslutas med klippor åt båda håll. Lagom långgrunt. Vattnet blir inte så klart att det går att snorkla i då sanden hela tiden följer med vågorna. Men här är perfekt att bada 😀

 

Maten där vi bor nu är super. Vi har ju varit i Thailand några ggr nu och vi har aldrig ätit så bra mat förut. Mmmmm.

Det blir förstås mycket kyckling, gillar ju inte fisk, och kött kan Thailändare inte laga alls. Så då får det bli kyckling. Och det kan dom laga. Mumma. Mycket grönsaker och färsk frukt till allt. Bröd och sånt äter man knappt alls.

Vi äter nog för ungefär 200kr om dagen tillsammans. Det tycker jag är billigt. Då äter vi gott. Vill man ha europeisk mat så är det dyrare. Men varför äta sån mat man kan äta hemma 🙂

Det absolut bästa med allt är frukt shake, finns i alla möjliga smaker och görs på färsk frukt och is. Smaken är otrolig.

Sen kan man svalka sig lite med den Thailändska lagern Singha, mild god smak, gott i värmen, kostar 7 kr 😀

1 kommentar

  1. Kicki

    Hej !
    Vore inga fel att sitta och hålla er sällskap där. Här i Kristinehamn hänger nederbörden i luften regn eller snö är frågan . Blåser och är allmänt trist. Annars så har vi det som vanligt här hemma. Det har varit lite lugnare på jobbet nu precis som förra året i Mars. Vi har börjat röja på kontoret i all skit som vi hade där. Vi ska ju måla om så vi måste bort med så mycket som möjligt. Hur som haver ha det så gott i värmen och ägna en tanke eller två till oss här hemma i grå vädret. Sköt om er . Bamse Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑