Idag regnade det när vi vaknade vilket gjorde oss lite missmodiga. Vi åt vår frukost, slappade lite och gick sen på en promenad på stranden. Vi var ju tvungen att hitta på något. Medan vi gick där så sprack molnen upp och blå himmel blev synlig.

Vi hoppade i våra badkläder och gick ner och la oss, efter en stund fanns knappt minsta molntuss på himlen. Värmen var otrolig. Vilket fantastiskt väder.

När man ska svalka sig lite i havet får man nu kryssa sig fram bland brädor, luckor, grenar, palmblad, skor och annat. Ovädret samlade upp mycket skräp här och var och kastar nu detta tillbaka upp på stranden. Om några dagar kommer det inte att synas ett spår av detta oväder om det fina vädret får hålla i sig.

I dag var vi och åt på vår favoritrestaurang igen, Noori, jag satte i mig så mycket mat att Kim blev mållös av beundran. Men jag kände att jag var tvungen att passa på, snart åker vi hem och då har vi inte allt detta goda att välja på.

Känns sorgligt och vemodigt. Kommer att sakna havet och solen. Men vi får väl göra fler resor.

Thailand är ett otroligt lätt land att semestra i. Människorna är vänliga och glada. Klimatet (utom vid naturkatastrofer) är fantastiskt. Vi kan varmt rekommendera alla som inte varit i Thailand att resa hit. Här finns nåt för alla, eller rättare sagt här finns allt och lite till, både på gott och ont.

Kram på er 🙂