Dag 27 – Strålande sol igen :D

Vaknade tidigt idag, det var mörkt fortfarande. Låg vaken en stund, var inte trött. Till slut började dagen gry och solen tittade upp över horisonten. Så underbart att få se solen igen efter så mycket regn. Under dagen har våra sandaler äntligen torkat. Vi har gått med blöta skor i över en vecka, så torra skor är  en helt ofattbar lyx 😀

Idag har vi haft underbart väder, ätit gott och shoppat massor. Tror vi har alla presenter klara nu 🙂
Hoppas på lika fint väder i morgon igen. Skulle bli ett skönt avslut på våran semester med några soliga dagar. På måndag kväll börjar vår resa hem. Vi är i Stockholm kl 7 på tisdag morgon, sen ska vi bara ta oss därifrån och hem. Får se om det blir buss eller tåg eller kanske tom bil. Vet inte riktigt än. Mer regn väntas in men jag hoppas för alla öbors och turisters skull att de har fel.
Just nu kan det vara lite problematiskt att ringa till oss. Min mobil har gett upp. Systemkontakten har lossnat. Kan inte ladda den. Typiskt för den modellen. Tur den höll ihop nästan hela semestern 🙂

 

 

Ha det gott alla
Kim o Lotta

2 kommentarer

 1. kicki

  Hej på Er !
  Vad skönt att höra att ni fått lite sol igen , håller tummarna för er och hoppas på klar blå himmel och strålande solsken de sista dagarna för er. Själva har vi haft en underbar dag på Automekanik med Stig. Vi har målat och de har gjort narr av mig hela dagen för att de säger att jag valt i stort sett samma färg som förut. Terracota färgen jag ville ha fanns ingenstans, men hur som haver det blir säkert bra ändå.Ni måste komma förbi och titta när ni kommer hem. Ni får ha det så gott tills vi hörs igen. Bamse Kram

 2. Annika

  Oh vad skönt att vakna upp till en soluppgång efter så mycket regn ni har haft, hoppas nu att ni får lite sol de sista dagarna.Då får ni ligga och pressa ordenligt :=)
  Regnet har nog förflyttat sig hit för jag fick inte vackna till solen utan en grå regnig morgon 🙂
  Förresten har det regnet lite tilloch från hela helgen men bara possitivt för det tar så fruktansvärt snabbt på snön.
  Du kommer att bli glad Lotta när ni kommer hem och ser att våren har kommit. Lökarna börjar smyga upp i rabatterna och fåglarna kvittrar ordenligt på mornarna.

  Vi måste träffas när du kommer hem, så får du ha en Thailand föreläsning för Heike och mig 🙂
  och visa bilder

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑