Dag 26 – En ny dag :)

När man reser träffar man mycket människor, från alla hörn av vår jord och i alla åldrar. En del människor passerar obemärkt med ett ”hej” eller ”gomorgon” eller ”hur mycket är klockan”, en del människor glömmer man aldrig och även om man aldrig träffas mer eller har någon form av kontakt så är dessa människor ett varmt och glatt minne.

Kim och jag hade turen att träffa Olle och Anders. Ett världsvant och berest par. Tror de har varit överallt på denna planet. Och vilka historier dessa killar kunde berätta om sina resor. Många glada skratt har det blivit under denna regniga katastrofvecka.

Olle var från söderhamn och nåt år äldre än min bror, det var egentligen så vi verkligen började prata, innan dess hade det mest varit artiga hälsningar vid frukost och så.

Nu har dessa killar rest vidare till Bangkok så vi får klara de här sista dagarna själva. Det är inte så mycket turister kvar nu. Ganska lugnt på stranden. I morse sken föresten solen igen. Bara en liten stund, men i alla fall. Ovädret är nog över nu 😀

1 kommentar

  1. Myf

    Hoho det är alltid lika trevligt att möta sköna människor 😀
    Så avis på alla som reser jorden runt, jag vill också resa en massa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑