Framme :D

Ojojoj, resan till Thailand är inte rolig, att sitta still så länge är en ren plåga, men när man kommer fram så är det värt alltihop. Flygresan var annars lugn. Vi hade fått bra platser, det var ovanligt gott om benutrymme vilket uppskattades av min kära sambo Kim Långskånk Eriksson. Vi serverades mat och fika om vartannat. Maten var dessutom helt ok för att vara flygplansmat. Kan varmt rekommendera Thai Airways.

Eftersom man sitter i rader om tre personer så är det alltid lika spännande att se vem man får som resesällskap, denna gång en ung tjej som var flygrädd, hon varnade lite för skrik och viftande med armar vid start, det var det hon tyckte var värst. Vi sa att det var helt ok, skrik o vifta så mycket du vill bara det känns bättre. Vi pratade lite med henne, klappade lite på armen och sa att det går allt bra. Tror det hjälpte, blev inga skrik och ryck, men väldigt spänd var hon stackarn.

Vi mellanlandade i Bangkok för att direkt flyga vidare till Koh Samui. Vi var framme vid middagstid, totalt slut båda två. Vi sneglade lite på havet och tänkte att vi nog borde lägga oss på stranden en liten stund för att få lite behållning av dagen. Sagt och gjort, vi la oss där på varsin handduk och somnade ögonblickligen. Vaknade flera timmar senare och kravlade oss vidare till vår bungalow och fortsatte sova till nästa dag. Vi sov över frukosten och vaknade här vid 12, hemma skulle hon ha varit 6.

Men idag har vi badat i havet, ätit frukt och druckit watermelonshake så nu känns allt bara bra. Vi har inte riktigt fattat än att vi är här. Vi har båda haft så vansinnigt mycket att göra innan resan så allt har varit stress. Vi har inte hunnit förbereda oss riktigt på att vi verkligen ska på semester. Men det kommer.

Personalen kände igen oss. Rummen är precis lika mysiga som då, städas varje dag och hålls fina, trädgården utanför är också fin och stranden hålls efter. Ska vi åka mer till Thailand så behöver vi aldrig mer leta eller fundera. Det är här vi trivs bäst. Nästan som att komma hem.

Dagens mål, förutom att bara vara, är att leda rätt på vår indiska restaurang. Mmm, blir hungrig bara jag tänker på det. Hoppas nu bara den finns kvar.

Ha det gott alla där hemma, vi tänker på er.

3 kommentarer

 1. jessica

  Åh så mysigt! Äntligen lite mysig läsning igen!

 2. Annika

  Hello
  Va trevligt att få följa med er på eran resa
  Igen 🙂 tror inte jag skulle klara av den långa
  Flygresan, kryp i benen och röksuget skulle
  Nog ta kål på mig 🙂
  Va skönt att ni har hittat ett så mysigt ställe
  Att man vill åka tillbaka igen . Det kallar jag. semester med avkoppling .
  Njut nu ordentligt av sol, mat / dryck och bad
  Kramar

  • Lotta

   Nej flygresan är hemsk verkligen, man har ont i hela kroppen innan man är framme. Fast när man äntligen är framme så är det glömt. Sen är det ju det där med å ställa om tiden. Det tar några dagar. Här är nästan morgon nu och vi kan fortfarande inte sova trots att magarna är fulla av mat. Lyxproblem 😛
   PS. Det får allt bli en kaffe hos Marie sen när jag kommer hem från semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑