Mulet :(

Oj vad svårt det var att sova, vi har inte lyckats ställa om än, vi somnade först framåt morgonkvisten vid 5 tiden. Hade ställt klockan på väckning för att inte missa frukost en gång till. När vi vaknade var det helt igenmulet ute. Luften var alldeles tjock så där så alla ljud dämpas.

Jaja, vi åt vår frukost och gick och deppade en stund. Bestämde oss sen för att vi lika gärna kunde lägga oss på stranden. Vi badade lite. Efter nån timmes slappande på stranden dök det upp lite sol, den skymtade fram då och då och gissa vad, jag brände givetvis upp näsan. Nu ligger Kim här brevid och sjunger glatt ”Rudolf med röda mulen…” sen säger han ”jag är inte röd va ?” och för att ytterligare sparka på den som redan ligger så fortsätter han med ”har jag inte blivit lite brun?”

HÅNA mig bara, jag ska ge igen

E

 

2 kommentarer

  1. Torbjörn

    Röd och grann,ingen dykning än ? men tydligen ÖL och god MAT 🙂

  2. Lotta

    hahaha, mm röd i alla fall, näe dykning blir när vi fått ordentligt grundsolbränna. Det tar hårt när man ligger ute i vattnet o snorklar en hel dag, å vad underbart det ska bli 🙂
    Massor av god mat o dricka har det blivit, det är lite det vi är här för, bara vara o äta gott, idag blev det mexikanskt. Jäklar så gott det var.
    Samui är ju så exploaterad ö på både gott o ont, men här finna alla världens kök att välja från.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑