Vad är det för dag i dag…

Så där ja, nu har vi landat ordentligt, har knappt någon aning om tid o rum, sover när man är trött, äter när man är hungrig osv …

Det var lite molnigt idag och friskade i lite så vi kände att jag lika gärna kunde slösa den här dagen på lite jobb. Försökte så gott det gick att göra en någorlunda bekväm arbetsplats. När jag tyckte det var nog gick för att äta.

E

Vi har ätit så gott varje dag men idag visste vi inte riktigt vad vi var sugen på, så det blev McDonalds ;P

Efter det gick vi på upptäcksfärd och valde andra gator än själva turistgatan och där fanns en liten marknad,  jag gissar att den var för thailändarna själva. Samma saker gick att hitta där som efter turistgatan fast för halva priset, ja ibland tom ännu billigare. Älskar såna ställen. Kom hem med två hårband och en klocka, jättelycklig, kostade allt som allt 38kr, underbart. Jo, jag köpte ju ett par shorts också fast de kostade ju lite mer, 82kr.

E

 

Ja jag vet, den är jättebarnslig och alldeles underbar 😀

Det var ganska svettigt att gå på stan mitt på dan så sen fick det bli en liten paus, en svalkande öl i skuggan. Senare på kvällen var det dags igen. Kaffesugen, herregud, här får jag bara max två koppar om dagen av mina 28 koppar som jag får i mig hemma. Rena hälsoresan alltså 🙂 Sagt och gjort, kaffe o glass på stan fick det bli. Trodde vi skulle orka crepes med banan o chokladsås också men det fick inte plats. Tur att det är fler dar kvar.

E

 

Vi märker en liten förändring mot när vi var här sist. Här är färre vildhundar o vildkatter, folk ser välmående ut, de flesta butiker o restauranger som var här sist är fortfarande kvar. Ekonomin verkar ganska stabil, det är helt enkelt en välmående ö.

E

Våran gaphals var kvar, hon var alldeles stinn av kattungar när vi var här sist.

 

Bath har ökat i värde jämfört med förut. Trots att vår svenska krona är stark. Här finns allt, det är hypermodernt i snabbkök o större butiker. Jag tror tom att prostitutionen har minskat. Eller också är det jag som inte tar så illa vid mig av allt jag ser längre. Kim kunde få lyssna på långa utlägg om detta ämne. Nej, det har blivit bättre. Man ser inte alls lika många ”true love” på stranden, dessa ”stor gammal gubbe dragandes på liten förskrämd flicka”.

Hela ön verkar helt enkelt lugnare, kan inte hitta ett bättre ord. Här är full fart men lugnare.

Ha det gott där hemma. Vi tänker på er.

 

2 kommentarer

  1. Annika

    Vilken söt rosa klocka du har hittat
    Den kommer inte vara din länge

    • Lotta

      Hahaha, näe Marie har redan uttryckt sin uppskattning, så den kommer nog försvinna 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑