Hos barberaren :P

Mulet idag också, och det blåser väldigt. Skönt i o för sig då inga myggor eller flugor orkar hålla sig kvar. Det blir också härliga vågor att kasta sig i och att få salta kallsupar av.

Exif_JPEG_PICTURE

På sätt och vis är det bra med lite moln, mitt skinn hinner hämta sig, är faktiskt inge röd alls nu. Så tills i morgon beställer jag strålande sol till Kim o mig, och gärna lika mycket vågor.

Det är otroligt skönt att sitta ute trots blåsten, vinden är behagligt varm.

I dag fick det bli indiskt igen, kocken rekommenderade en grillmix med lite av varje, lagomt till två personer. Det lät ju bra tyckte vi, det är lätt att fastna och ta samma varje gång.

In kommer en tallrik med grillad fisk, kycklingfilé, jätteräkor, nån slag vegetarisk järpe och så kycklinglår. Jag smakade faktiskt av alltihop vilken är en bragd för att vara jag, Kim äter det mesta, men om han sen tycker det är gott eller inte, det är en annan sak. Kim valde mild currysås och jag valde ”spicy” och det var den ;P

E

 

Vi fick nog i oss nästan hälften i alla fall + 3 vitlöks nan och öl att släcka värsta branden med.

När vi fick notan fick vi samtidigt våra rester fint hop-plockade i små byttor i en ”doggybag”. Alldeles bara så där, utan att vi bad om det.

Exif_JPEG_PICTURE

Kaffe får man rulla iväg och ta någon annanstans, indier är te-människor.

Ut på stan igen, ska vi gå uppåt eller nedåt, då kom vi på att det kunde vara kul med barberare, och Kims tomteskägg behövde sig en liten ansning. Vi visste att det låg en frisör/barberare lite längre uppåt gatan så dit styrde vi stegen.

Killen hade redan en kund när vi kom dit så han pekade vänligt på ett par stolar, vi satte oss och pustade ut lite, det var svalt och skönt och luktade hårprodukter.

Till slut blev det Kims tur, Kim sa på engelska hur han ville ha det och killen nickade och pekade och mumlade sen började han, först åkte polisongerna av, jaja tänkte vi, han vill väl frisera till det lite. Kim undrade om han kunde spara det på hakan och killen nickade och mumlade och fortsatte sitt arbete. Och där åkte hakskägget också, fortfarande stubb kvar så…jaja han har väl sin idé om hur det ska se ut, tänker säkert göra några tunna linjer efter käken och så, tänkte jag, men ICKE, allt åkte av. Känner ju knappt igen honom utan skägg ;P

Exif_JPEG_PICTURE

Hahaha ja så kan det gå när ingen kan den andres språk 😀

 

 

5 kommentarer

 1. Torbjörn

  Språkkurs kanske men det blev bra 🙂

 2. Annika

  Kim får se det positivt , han blir ju solbränd på hakan

 3. Lotta

  Mm, kan nog vara skönt att bli renskalad i värmen 😛

 4. sylvia eriksson

  När pappa John kom hem från frisören nån gång, tror det var 1963, utan hår o skägg, så hotade jag med att göra slut. Så sen dess har han varit skäggig och lagom långhårig. Snaggad och slätrakad såg han inte klok ut. Hoppas du Lotta står ut till det har vuxit ut igen.

  • Lotta

   Ja jag får bita ihop o försöka, men det blir tufft 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑