Har provat att släppa ut dem ett par gånger tidigare, fast bara väldigt korta stunder. Är lite bekymrad över vägen som går alldeles intill vårat hus, eller, ja, man skulle kunna säga att vårt hus ligger på vägen. Suck. Jag hoppas dessa damer blir lika klok och försiktig som vår gamla Mojsan.

Lät ytterdörren stå öppen, ifall de skulle bli skrämda så ville jag att de skulle kunna springa in till säkerheten och inte försvinna ut i skogen eller upp i nåt träd. Om de kan klättra, de är lite väl runda o trinda, trollen.

Efter att ha kollat in gräsmattan från tryggheten på trappan så smög de sig till slut ner på plattorna, gräset var först väldigt otäckt att gå på men de vande sig snart. Nyfikenheten tog överhanden när de upptäckte fjärilar, bin o flugor. Då vaknade rovdjuret i dem ;P

siri&tesla

Spanar försiktigt in omgivning från säkra trappan

siri2

Lycklig Siri har hittat en humla

siri5

Siri letar fler kryp

siri7

Stackars fjäril

Tesla2

Tesla tar det lite lugnare och håller sig på plattorna, gräset är väldigt läskigt att gå i

Tesla4

Ett fasligt kvittrande från fåglarna i trädet som inte gillar besökarna

Tesla5

Matte ! det surrar väldigt här…