Vi fortsätter ta det lugnt, ingen brådska med aktiviteter, vi njuter tillräckligt av det varma havet och av att det inte är någon trängsel på stranden eller i vattnet. Här är fullkomligt underbart och för alla som behöver ladda sina själsliga batterier rekommenderar vi Maldiverna varmt. Vårt boende är fantastiskt, allt är rent och snyggt, även strand och hav. Man saknar verkligen ingenting. Inför resan (som vi visste skulle bli väldigt lugn jämfört med tex Thailand) hade vi tagit med film, godis, dator för att kunna se netflix etc. Vi har nu varit här nästan en vecka och vi har inte rört något av det än.

Vår strand

Grey Heron – Grå Häger

Kanbili – vitbröstad vattenhöna

Personalen här är underbar, det är så väl ordnat att man har samma servitör i restaurangen hela tiden, samma städare, och samma bartender. Städaren ser vi nästan aldrig, omärkligt lyckas han hålla allt pedantiskt fint och fyller på av det som tagit slut. Vår bartender är en jättetrevlig kille från Sri Lanka som gillar att prata. Jag är lite obekväm i att prata engelska och tänker för mycket på uttal och att välja rätt ord. Kim är som han är, en väldigt social person och går snabbt hem hos personalen.

Efter några öl/drinkar brukar vi vagga tillbaka till vår bungalow, nöjda med dagen. Prata lite, läsa lite, somna och vakna till en ny underbar dag.

Nu tänker ni kanske att det måste bli långtråkigt, nej, absolut inte, naturupplevelsen är fullt tillräcklig, här är fantastiskt vackert, det är för det varma havet, den vita sanden och grönskan som vi har åkt hit, att sen maten, boendet och personalen är fantastisk är bara ytterligare bonus.

Vi kan absolut tänka oss att åka hit igen.

Vackert bäddat