Dag 6 – strålande sol :)

I dag var det kanonväder när vi vaknade. Strålande sol, det har varit mulet annars varje dag, men med solglimtar här och där. Tur för oss så vi får bli van solen i lagom takt. Men idag så var det blå himmel och så klart det kan bli här där luftfuktigheten gör att det alltid ligger som ett dis över himlen. Det var en vacker vy som mötte oss på verandan på väg till frukosten 🙂

Vi har nu varit här snart en vecka och börjar komma  ner i varv ordentlig.  Kommer vi ner mycket mer i tempo nu så är det risk för att vi hamnar i koma 😀

I dag var inte vågorna så korta och hårda utan lite mer badvänliga. Stora långa vågor att hoppa i genom. Åh det är så härligt att bada.

Vi ska nog sola och härda oss en vecka till (mest för min skull, är tomatfärgad nu), sen blir det båttur och snorkling. Vi bor så bra och stranden är så härlig, nära till allt, är nog bara 300 m in till stan, så vi känner ingen panik med att hitta på nåt annat just nu.

 

 

1 kommentar

  1. Kicki

    Hej På Er !
    Suck vad skönt det ser ut, sitter på kontoret och ser en väldigt grå och tråkig himmel. Drömde inatt att jag var i Thailand. Vi hade våran första lektion i thai hemma igår. Det var kanon kul, men ack så svåra en del ord var. Vi har läxa denna vecka att få ihop olika meningar av de ord vi lärt oss. Fai var enormt duktig att fixa ihop material åt oss. I morgon ska jag åka till Thailändska ambassaden med Fai och Björn för att höra mig för hur jag ska lösa allt praktiskt när vi ska flytta till Thailand. Tänk om ett och ett halvt år slipper jag / vi detta. Då kommer jag bara hem ifall det blir sommar. Underbara bilder ni tagit. Tycker att ni gör helt rätt att inte stressa iväg till något annat om ni trivs där ni är. Fast det är klart att ni får inte hamna i koma. Alla hälsar så gott till er. Ha det nu så bra och bara njut och ta hand om varandra. Bamse Kram från ett gråmulet hemskt Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑