Strålande väder i dag också, vågorna har lugnat sig ännu lite mer men kraften från dom är fortfarande enorm, man märker när vågen samlar upp vatten. Hur mycket man än spjärnar emot med fötterna orkar man inte hålla sig kvar utan åker med ut. Ja, jag i alla fall. Kim är ju längre och får mer tryck på fötterna. Åker man ut får man sen passa på att glida på en våg in igen. Det är kul men man får ge sig upp innan krafterna är helt slut.

Då maten har varit så bra på restaurangen till vår bungalow by så har vi ätit där varje dag. I dag tänkte vi att vi skulle prova strandköket. En äldre dam som bär med sig allt hon behöver för att laga till grillspett på stranden. Många människor handlade av henne och även thailändarna själva handlar sin lunchmat där. Det brukar vara ett säkert kort. Vi beställde fyra kycklingspett och sallad. Det var jäklar i det sting i salladen. Skulle nog ha kunnat spruta eld efteråt. Och smaken var helt ok. Kycklingen var jättegod.

På kvällen lyxade vi till det med indisk mat på restaurang Noori, åker ni någonsin till Chaweng Beach och gillar indisk mat så måste ni äta där. Det är absolut den godaste indiska mat vi någonsin har ätit. Utan överdrift. Helt fantastiskt gott.

Det blev mycket mat i dag trots det fina vädret, men det bara för att jag har fått soleksem och måste hålla mig undan solen en dag eller två, så dumt, fryser fast det är nästan 30 grader varmt. Jag älskar sol och värme men min hud gör det inte. Kim däremot börjar nu bli pepparkaksfärgad. Nästa gång vi reser ska jag sola solarium innan så huden är lite grundmålad 🙂

Köpte även ett spel till mitt ds med 179 olika spel på så nu har jag att göra när jag måste gömma mig från solen. Vi har även handlat en del jeans och shorts, Kim har beställt en skräddarsydd kostym, de är otroligt duktiga på att sy upp efter mått. Byxorna satt hur bra som helst. Kavajen är inte färdig än. Ska och prova så allt är ok på fredag 🙂

Ha det gott hemma i rusket, våren är på väg 🙂