Soluppgång

Vaknade i tid för soluppgången idag med. Låg och tittade på den från sängen igår och tänkte att jag borde ha tagit kort på den men ville inte sanda ner fötterna och sängen 🙂

När jag vaknade i dag igen lagomt för soluppgången så tänkte jag, skit samma, lite sand har ingen dött av och så smet jag ut. Naturen här är så vacker att det nästan är smärtsamt. Man får samma känsla som tidig försommar hemma, när allt har skarpa friska färger.

När vi kommer hem hoppas jag att all snö har töat bort och att våren är på väg 😀

 

6 kommentarer

 1. kicki

  Hej !
  Vilken underbar bild.I går så var det strålande sol här också och i lä är det ganska så varmt. Just nu så är det nästan – nio grader. Men det känns som att det händer något i alla fall att våren försöker att få ett grepp om oss. Bara det inte kommer mera snö. Såg på er fina bilder att ni åt god mat , visst är det salladen som de gör i en mortel med chili ? Den tycker jag är helt suveränt god. Vad synd att du fått soleksem. Syrran brukar också få det , hon får liksom blåsor över hela kroppen. Kliar som bara den och att vara i solen är bara att glömma. Ni får ha det så bra . Bamse Kram

 2. Lotta

  aa visst är det salladen som blandas i mortel med chilli, vi tog extra chilli och höll på att starva av :D, det är så kul att prova allt.
  Vad skönt att våren försöker tränga igenom, underbart : D
  Snart kommer ni att ha det så här varje dag.

 3. Kicki

  Hej igen !
  Du Lotta prova att gå in på något apotek eller hälsokostaffär och köp tabletter med karotin i , hemma heter det Solarin tabletter. Det hjälpte Katta min syrra så att soleksemet försvann. Tittade på vädret i morse och de säger att det kan komma mera snö på fredag. Deprimerande så det visslar om det TYVÄRR. Salladen är som sagt hot men otroligt god med kyckling till. OOH vad jag önskar att jag satt på stranden med kycklingspett och denna underbara sallad och inte att förglömma en yai kall Chang mmmm.. Ha det så gott Bamse Kram

 4. Annika

  Hej vännen

  Vilken underbar morgon du har haft. det värmer i hela kroppen när man ser bilden . Det var väl tur att du tog ditt förnuft till fånga och tillät dig att få sand mellan tårna så vi fick vara med och uppleva soluppgången 🙂 längtar så efter värmen och grönskan här hemma.
  Fast jag skulle ju helst vilja vara där ni är då dagarna inte styrs av någon klocka utan man kan göra precis vad man känner för….häääärligt
  Det har ju blivit bättre temperaturer här hemma men det är ju så kalla vindar och när jag tittade på nyheterna nu ikväll så skulle det komma snö igen 🙁

  Kram

  • Lotta

   Ja, Annika, det är otroligt skönt att inte ha några krav. Har kommit ner i varv ordentligt nu, ofta vet vi inte ens vilken dag det är. Äter gör man när man blir hungrig. Tänk vad konstigt egentligen. Inte laga mat, städa eller tvätta på en hel månad, inte passa nån tid, bara vara 😀

   Åh, Ninja bus, undrar om hon känner igen oss när vi kommer hem. Och Marie har varit jätteduktig. Ingen lätt förstahund med denna vilja och energi. Ibland har hon nästan gett upp, nu vill hon ha en hel flock med hundar :D, men hon har också haft ett jättestöd i dig.
   Nästa gång de träffas kanske all löpning är borta så de kan få leka. Ska bli roligt att se om hon är lika busig eller om det börjar bli en dam. Hon har lugnat ner sig väldigt bara på sista månaden tycker jag.
   Hahaha fast det är klart, jämfört med nästan vilken annan hund som helst är hon ju fortfarande sjövild 😀

 5. Annika

  Ohh glömde att berätta att bus Ninja var här igår. Vi var ute och tränade gå fint i koppel. Hon var som ett yrväder först men sen fattade hon galoppen. Marie är så duktig med henne.Elton fick inte vara med för han var mest i NInjas bak
  Han kände av att hon hade nyss löpt , stackarn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑