Dag 13 – strålande sol och uppbränd

Kära nån, det skulle ha varit åska i dag. Men så blev det inte. Strålande sol och spridda moln. Efter två veckor i Thailand så tycker man att nu borde man ha blivit härdad, men det kan jag säga att det var jag inte. Kim klarade sig riktigt bra. Har en annan hud än mig helt enkelt men tom han kände av solen idag.
Själv är jag jag intensivt ilsket röd över så gott som hela kroppen, tror fotsulorna klarade sig faktiskt. Får vara glad för det lilla. Men men, jag har bara mig själv att skylla 🙁

Efter att ha legat i solen hela dagen, eller i havet där vi också tillbringade mycket tid pga solen och värmen, så protesterar faktiskt huden lite. Tyckte vi slutade i tid. Jag kände att solen tagit men tyckte inte det var så farligt. Men allt eftersom timmarna har gått idag så har solbrännan utvecklat sig ytterligare. Hahaha, ja så dumt. Nu blir det till att ligga i skuggan igen några dar och slicka såren.

Jag gjorde två misstag idag. Det ena var solen och det andra var att klappa en av strandhundarna. Nu fårstår jag med ens vad ”följa som en hund” innebär. Efter denna klapp höll han sig tätt intill mitt ben, la huvudet emot och tittade upp på mig. Stannade jag så stannade han. Tittade jag på honom la han sig på rygg och ville bli kliad, eller visade sig undergiven helt enkelt. Ville vara till lags. Han följde med till vår bungalow. Vi lyckades smita in utan att han blev med. Sen väntade han länge utanför på att vi skulle komma ut.

Hunden gjorde mig alldeles förtvivlad. Ska aldrig klappa någon av dom igen. Kände mig alldeles förskräckligt grym.

Nu ska jag försöka sova, får se hur det går 🙂

Ett stort Grattis till min son Christoffer som fyller år idag. Hipp hipp hurra. Får göra smörgåstårta när jag kommer hem 😀

1 kommentar

  1. Annika

    Jag skulle göra samma misstag. 🙂 Har så svårt att låta bli hundarna. Speciellt när de vill ha lite kärlek och ömhet och solen skulle jag också ha svårt att undvika 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑