Nu är det nära :)

Stressigt värre, städat, tvättat och jobbat in i det sista. Tömt kylskåp, fixat med telefonnr så folk kan nå oss, försökt att packa med allt som tänkas kan. Även för att kunna hjälpa till o jobba om så behövs. Blir ett rejält handbagage med dator, hårdisk, mp3 spelare, kamera, ds, pennor o papper osv osv.

Nu är jag så uppe i varv att sova inte har varit att tänka på.

Tur jag har mina ungar o Kims familj som kan fixa med saker hemma om nåt är glömt. Puh, nu ska jag bara städa mig själv och försöka bli klar för att åka till flyget. Kim skulle till jobbet på förmiddagen för att fixa det sista där, jag har lyckligtvis kunnat fixa in i det sista hemifrån.

Det kommer att bli en lååååååång resa denna gång. Karlstad – Stockholm – Köpenhamn – Bangkok – Trat, sen taxi/buss och sist båt över till Koh Chang. Väl där måste vi hitta nånstans att bo men det brukar vara minsta bekymret. Löser sig alltid.

Kära Thailand, nu är vi på väg 🙂

 

…och till alla vi känner, vi ses igen i mars 😀

6 kommentarer

 1. Jessica

  Åh vad härligt! Ser fram emot lite rolig läsning 🙂

 2. Lotta

  Tack gumman, ja det ska bli jättehärligt, ska ta massor av kort 🙂

 3. Jessica

  Jaaaa! Det låter bra 😀

 4. Annika

  WOW Börjar eran härliga semester nu ? Kul att få följa med på erat äventyr genom bloggen -:)

  Ha det kanon skönt och bara njut
  kram

 5. katarina

  Ha det så gött nu ni får varva ner på vägen. fast nu när jag skriver detta är ni väl snart nere. försök att inte tänka på jobb och ha semester nu. ska bli kul att följa er här på bloggen och titta på alla fina bilder. sköt om er och va rädda om er. stora kramar

 6. Sylvia Eriksson

  Ni har väl så där 30+ hos er, vi har 11-, men sol. Hoppas ni är framme och har hittat någonstan att bo.
  Vi hörs
  Sylvia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑