En ovanlig bild på många sätt o vis :P

Usch så fort dagarna går, de bara rusar iväg, snart är det slut på solandet och badandet. Vi har ju förstås äventyret Bangkok kvar, där tänkte vi leta rätt på ett megasuperduperstort varuhus och gå lös i. Här har inte funnits nåt att handla och nu suger det i shoppingtarmen.

Denna dagen har varit lite mulen till o från men fortfarande lika ofantligt varm som gårdagen. Nu har det äntligen blivit drägligt ute på balkongen så det går att sitta där. Större delen av dagen tillbringade vi liggandes i vattnet, går knappt att vara på land, inte ens i skuggan.

Börjar kännas lite vemodigt helt enkelt, men men, ska väl inte klaga för mycket, vi har ju i alla fall fått vara här. Vart det blir nästa gång vet vi inte riktigt, har funderat mycket på det. Kanske vi skulle ge andra platser på denna planet en chans.

Nu ska jag lägga in nåt så ovanligt här som en bild på mig själv, det är alltid lika pinsamt och obehagligt, älskar att ta kort men hatar att vara med på bild. Jag är full i myggolja, därför jag blänker så, går inte att sitta ute annars. Här finns det massor av mygg och knott, måste vara för att djungeln är utanför dörren.

Sen är det lite bilder från vår omgivning, på en av bilderna ser ni djungelväggen som reser sig bakom vår balkong, törs inte gissa hur högt det är, ser inte så farligt ut på bilden, men det är högt till krönet.

Till våra vänner Kicki o Kattis vill vi meddela att vi nu har hittat en ”Chang” som vi gillar, den är också med på bild.

Tog lite kort på de strävsamma säljarna idag, de tar en paus i skuggan under det jättelika trädet som jag inte vet namnet på.

Hörde att det nu är varmare hemma och snön o isen på väg bort. Det låter bra, vår vill vi ha, då börjar fototiden hemma. Dags att kravla runt och jaga blomknoppar och insekter 😀

Ha det gott där hemma 🙂


2 kommentarer

  1. Myf

    Herregud va brun du är xD befarar att kim kommer va så mörk att de inte går att tatuera på han 😛

    • Lotta

      haha jaa för jag är en riktig blekfis jämfört med Kim ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑