Solen fortsätter att lysa :D

Vilken otrolig hetta, inte ens på natten är det numera svalt, sjunker aldrig under 30 grader, kläderna klibbar mot kroppen. Vi har helt slutat ligga i solen, softar numera i skuggan den lilla stund vi är uppe på stranden, annars ligger vi i blöt större delen av tiden.

På måndag bär det iväg till Koh Rang, det är ett marint naturreservat, sikten ska vara ca 20 meter. Hoppas hoppas vi får se sköldpaddor 🙂
Turen är över hela dagen och inkluderar allt, upphämtning på hotellet, mat, frukt, fika, kaffe osv, även snorkelutrustning, allt som allt kostar denna tur 1800 Bath för två personer. Vi hoppas innerligt att det soliga vädret ska hålla i sig även på måndag då sikten är betydligt bättre om solen lyser. Ska ta massor av kort. Vi kommer att vara totalt slut efter 8 timmar i vattnet.

Bortsett från denna lilla avvikelse i rutinen så flyter dagarna på i ett soligt och slappt tempo. I dag brände jag upp näsan, trodde inte det var möjligt nu när kroppen har blivit så solbränd. Men så är det. Kim är så rar och titulerar mig Rudolf med röda mulen, bara för att han minsann inte blir uppbränd. Orättvist är vad det är.

Mot kvällen gick vi och köpte mer sprit, det är förskräckligt, jag vet, men vi får lägga  oss i torrdocka när vi kommer hem och leva som absolutister resten av året för att kompensera spritintaget under denna månad. Vi passade också på att ta kaffe på vårat favocafé. Utanför cafét så hade en kille ställt upp sitt lilla kök och gjorde pannkakor, eller ja, nåt liknande i alla fall. crepes kanske är mera rätt, vi valde med banan som fyllning och chokladsås till det. Ljuvligt gott.
Som de flesta små vagnar, eller bilar för den delen, så var den utrustad med högtalare som dånade ut musik, medans han vevade med armarna och slamrade med stekspadarna, man kunde inte låta bli att skratta.

Lite shoppat har det också blivit, måste ju ha med lite minnessaker från Koh Chang. Och lämnat in alla smutsiga kläder på tvätt så att allt är rent när det ska packas ner, vi har helt enkelt börjat förbereda oss för hemgång. Kommer att bli vemodigt även denna gång att lämna havet och solen, men denna gång har vi i alla fall fått mycket av den varan och inte som förra året när halva vår semester regnade bort, och hotellen flöt bort runt omkring, bokstavligen.

Såg en moppe som jag tror min kära dotter skulle ha älskat, i alla fall under den rosa perioden, den tillhörde två pojkflickor och då menar jag pojkar som är flickor, pojkarna här är fantastiskt vackra som kvinnor, de skulle nog tom få Christer Lindarw att bli avundsjuk 😀

Lägger in alla bilder lite hur som helst. Ni kan nog gissa vad som är vad skulle jag tro. Inlägget blev också lite hipp som happ, skyller på värmen, man orkar inte tänka helt enkelt. Kan också vara spriten men jag tror på värmen ;P

ps. Satt en gigantisk spindel i trappan, jag vågade inte ens ta kort på den, det fick Kim göra, jätteläskig 🙁

 

4 kommentarer

 1. Marie

  Hahahaha vem skulle inte vilja ha en sån äg moped? xD
  Vet inte om ja skulle va stolt eller skämmas över den dock 😛

  BLARGH banan pankaka är så grymt gott D: är så avis på er!!!!
  Bara för de ska jag slava på Kim extra mycket när han kommer hem 😛 har fått en hel del gjort idag med sovrummet, tagigt bort en massa lös tapet, pingu hjälpa mig en massa :3

  • Lotta

   Ska bli spännande att kolla in lägenheten när vi kommer hem 🙂 Jag ska hjälpa dig massor så du snart kan flytta in 🙂

 2. kicki.karlsson

  Hej på er !!!! Usch vilken otäck spindel. Visst är de goda pannkakorna speciellt med banan. Förstår att det är varmt när ni slutat att sola. Hoppas ni får en fin snorkeldag. Här hemma är det vackert väder idag också ca -2 och solen skiner. Ni får ha det så bra Bamse Kram

  • Lotta

   Härligt att solen lyser hemma 😀
   Då kommer det snart att värma upp så det blir plusgrader, du kanske tom kan sätta dig mot väggen och fånga vårvärmen mitt på dagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Kim & Lotta

Tema av Anders NorenUpp ↑